Feljegyzések

2017.09.07.
Az első meccsem válogatott mezben… Ma ideutazik a szlovák és a cseh válogatott, valamint egy lengyel csapat Érdre. Ma kezdődik el a négynemzet torna, ahol a világbajnokságra készülő csapatok felkészülési meccseket játszhatnak.
2018.01.28
Már úton vagyunk hazafele a sítáborból. A busz közepén lévő folyosón ülök a földön, mivel nem tudom behajlítani a lábam. Tegnap volt egy síbalestem, és a lábam azóta egyre jobban be van dagadva. Ha hazaértem, biztos meg kell mutatnom egy orvosnak.
2018.03.29.
Egyre közeledik a világbajnokság, és én gőzerővel dolgozom azon, hogy ki tudja menni a világbajnokságra a csapattal. Remélem a heti 3 gyógytorna és az injekciós kezelés elég lesz arra, hogy egy hónap múlva én is utazhassak Svájcba.
2018.05.02.
Ma van az első meccs a világbajnokságon. Nem tudom, hogy mennyit fogok tudni játszani, de jó érzés, hogy így is itt lehetek kerettagként. Ez a hét egy életre szóló élmény lesz, annyi biztos.
2018.07.28.
A nyár idén is tartalmasan telik. Alig értem haza a nyaralásból, már aznap mehettem is az első felnőtt válogatott edzésre. Sajnos már a labdás bemelegítés közben volt egy rossz mozdulatom, de ezúttal jobban fájt, mint a sítáborban. Most reménykedek, hogy nincs semmi komoly baj.
2018.09.04.
Hosszas procedúra előzte meg, de végre ez is eljött. Túl vagyok a műtétemen. A keresztszalagom pótlása mellett egy letört porcot is kivettek. Most már csak gyógyulni kell, és behozni a lemaradást a suliban.
2019.09.09.
El se hiszem! Több mint egy év kihagyás után újra meccset játszok, ráadásul nemzeti színű mezben! Ma utazunk Olaszországba az U19-es világbajnoki selejtezőre. Hihetetlenül jó érzés visszatérni!
2019.10.10.
A mai edzéstől kezdve hivatalosan is én vagyok a csapatom kapitánya. Van bennem egy kis félsz, mert még sose voltam egy csapatnak sem a vezetője, de nagyon megtisztelő.