Hogyan tölts a Halloweent?

Budapesten a sportversenyektől kezdve a zenei koncertekig mindenféle programot találunk, ha nyitott szemmel járunk az utcákon, vagy az internet hirdetései között. Összeszedtem néhány ilyen lehetőséget azoknak, akik még nem tudják, hogy mit csináljanak az őszi szünetben.

A zenekedvelők számára:
Bagossy Brothers Company koncert
Időpont: 2019.10.30.
Helyszín:
Budapest, Müpa, Komor Marcell u. 1, 1095
A gyergyószentmiklósi baráti társaság már régóta együtt zenél, amikor 2013-ban úgy döntenek, hogy együttest alapítanak. És milyen jól döntöttek! Ha neked is bejön az indie/alternatív/folk stílus, mindenképpen gyere és hallgasd meg őket élőben!

Ha egy kellemes sétára vágysz:
Halloween esti séta az Állatkertben
Időpont: 2019.10.31.
Helyszín:
Budapest, Állatkerti krt. 6-12, 1146
Különleges programmal készül az Állatkert Halloween alkalmából. A 18 órakkor kezdődő, körülbelül háromórás sétán az állati- és kultúrtörténeti érdekességek mellett most különböző izgalmas és egzotikus állatot nézhettek meg olyan közelről, mint még soha. Érdemes megfontolni, mert ilyen lehetőség évente csak egyszer van.

Sportolók, figyelem! Újabb kihívás a láthatáron:
BBU Halloween Run
Időpont: 201911. 03.
Helyszín:
Budapest, X. Előd U. 1., KÖSZI, Rottenbiller Park
Ha a mozgást ünnepnapokon sem szeretnéd elhanyagolni, akkor figyelmedbe ajánlom az idei Halloween Run távjait! Gyerekekre és felnőttekre egyaránt gondoltak a szervezők. A legkisebbek 300 méteren állhatnak rajthoz, míg a leghosszabb táv 21 km lesz, az útvonal pedig a kőbányai pincerendszert is érinti.

Remélem megtaláltad a hozzád illő programot, és hogy ez a kis összefoglaló segített abban, hogy te se unatkozz a szünet alatt.