Viszlát Alex!

A magyar popszakma kiemelkedő alakja, a tinik bálványa, a jövő zenésze.

ByeAlex, vagy más néven SenkiSe, polgárnevén Márta Alex 1984. június 6-án született Kisvárdán. Már kiskorában megmutatkozott a minőségi zene iránti érzéke; már gyerekként PC játékok hangjait vágta össze és készített belőlük vicces remixeket. Népszerűségét a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválnak köszönheti, ahol a Kedvesem című számmal a 10. helyezést érte el. De vajon mi lehet a sikerének titka?

Csillagjegyét tekintve ikrek, ami több mindent megmagyaráz:

A csillagjegye alapján nyitott személyiség, aki a lehető legtöbb dolgot szeretné megismerni a világból a nélkül, hogy korlátozná magát. Információéhsége miatt mindenbe beleüti az orrát, tanácsokat osztogat, pletykálkodik. Lehet többek között e miatt is olyan sikeres az X faktorban, mint mentor.

Keresi a szellemi kihívásokat, ami gondolkodásra készteti. Őszintén szólva nem nehéz elérni ezt az állapotot, szinte minden nap szellemi kihívásokkal nézhet szembe.

Csak olyan kapcsolatokat ápol szorosabban, ahol a beszélgetésre, megértésre, önkifejezésre lehetősége van, az intellektuális típusú partnerek társaságát kedveli. Ezzel máris megmagyarázható miért olyan szoros a Gáspár Lacival kötött barátsága.

Testi és szellemi mozgékonyság, illetve sokirányú érdeklődés jellemzi, ezek miatt lehet, hogy kevésbé mélyül el egy-egy területen. Érdeklődése annyira széleskörű, hogy semmiben sem tud valódi tudásra szert tenni. Felmerülhet a kérdés, hogy így hogyan ért el sikereket, mint zenész?

Mindig szeretne naprakész ismeretekkel rendelkezni, ezért alapvetően nyitott a legújabb és legfrissebb információkra. Talán ennek tudható be, hogy tehetségkutatót indít az Instagramon. A széleskörű tudásvágyának viszont ellentmond, hogy – ahogy az X faktorban is tette – megint csak rappereket keres, mentorál.

Jó nyelv értékekkel rendelkezi, ezért kereskedelmi, és kommunikációval kapcsolatos területen jól boldogul. Itt fontos megemlíteni, hogy az egyik legsikeresebb száma, a Korskorskor miről is szól: a Michael Kors jó.

Euróvízió, X faktor, rap, Michael Kors. Még csak 35 éves, de már most fényes életutat tudhat maga mögött.

Források:

https://www.mindenamiasztrologia.hu/ikrek-csillagjegyuek-tulajdonsagai

https://starity.hu/sztarok/byealex/